Az alma nem csak egészséges uzsonna, amelybe mindig jó étvággyal harapunk bele. Kipréselhetjük a levét is, a húsát pedig lereszelhetjük, befőzhetjük vagy pürésíthetjük. Készíthetünk belőle hagyományos pitét, rétest vagy meg is aszalhatjuk: a régió egyik legelterjedtebb gyümölcse, és annyiféleképpen használhatjuk fel! Inspirálódj tippjeinkkel, és hozd ki idén a lehető legtöbbet a termésből. Ez is gyorsabban megy, ha megfelelő eszközöket használsz.
Facsard ki a termés legjavát
Szívesen innál
frissen préselt almalevet, amikor csak kedved tartja?
A HANDY gyümölcs- és zöldségfacsaróval kíméletesen nyerheted ki az alma levét. A manuálisan hajtható szerkezet ugyanis nem melegszik fel, így megőrzi a lé vitamin- és ásványianyag-tartalmát. A facsaró összetöri a gyümölcsöt, majd finom szitán nyomja át, hogy a lében ne maradjanak rostok. A kész gyümölcslevet higiénikusan, a hűtőben tárolhatod a praktikus, fedeles edényben.