info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés

Babburger

Babburger - kép

Hozzávalók:

  • 250 g konzerv vörösbab
  • 3 paradicsom
  • 50 g zsemlemorzsa
  • 1 pirospaprika
  • 1 sárgarépa
  • 1 hagyma
  • 50 ml olívaolaj
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 tojás
  • Tabasco szósz
  • oregánó
  • só, bors

Elkészítése:

Az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, a sárgarépát és a borsot, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot és az oregánót. Hozzákeverjük a finomra turmixolt babot, a zúzott fokhagymát, a tojást, a zsemlemorzsát és a Tabascót, sóval és borssal ízesítjük, majd hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, pogácsákat formázunk belőle, megkenjük olajjal, és mindkét oldalát 2 percig grillezzük. Az összes kedvenc hozzávalónkat, beleértve a babpogácsát is, egymásra helyezzük a zsömlében és kezdődhet a falatozás!