info text

Borsós-spenótos palacsinta

Borsós-spenótos palacsinta - kép

Készítsd elő a következőket:

A tésztához:
  • 3 tojás
  • 10 g friss kapor
  • 50 g spenót
  • 100 g borsó
  • 100 g újhagyma
  • 150 g finomliszt
  • 300 ml tej
  • só és fehér bors
A töltelékhez:
  • koktélparadicsom
  • kecskesajt
  • avokádó
  • pörkölt fenyőmag
  • borsó
  • szárított paradicsom
  • friss kapor
  • spenótlevelek

Elkészítése:

Az összes hozzávalót a liszt kivételével simára turmixoljuk a PRESIDENT asztali mixerben. Ezután hozzáadjuk a lisztet, a sót és a borsot, majd ismét röviden összedolgozzuk, amíg teljesen sima tésztát kapunk. A híg palacsintatésztát 15 percig pihentetjük. A palacsintákat palacsintasütőben megsütjük. A palacsintákat bármilyen kedvenc töltelékünkkel megtölthetjük.

EGY TIPP: Csepegtessük meg avokádóolajjal vagy citromlével a különlegesebb ízért.

A recepthez segítségedre lehetnek: