Az összes hozzávalót összekeverjük és sima tésztát készítünk. Legalább 2 órára hűtőbe tesszük. A kivajazott sütőformákat körülbelül félig megtöltjük a tésztával, és 180 ˚C-os sütőben kb 8 percig sütjük.
Karamellás krém Hozzávalók:
150 g vaj
120 g karamellás sűrített tej (1 tubus sűrített tej és karamell szirup összekeverésével is elkészíthető)
A vajat habosraverjük. Kis adagokban beleforgatjuk karamellás sűrített tejet. A diókat egy habzsák segítségével megtöltjük a krémmel, majd a feleket egymáshoz tapasztjuk.
Világos krém Hozzávalók:
150 g vaj
120 g sűrített tej
A vajat habosraverjük. Kis adagokban beleforgatjuk a karamellizált sűrített tejet. A diókat egy habzsák segítségével megtöltjük a krémmel, majd a feleket egymáshoz tapasztjuk.