Egészséges baromfisonka? Igen! A magyarok kedvelt finomsága is lehet teljesen tiszta, adalékanyagoktól, vegyi anyagoktól és karciogén összetevőktől mentes. Egyetlen dolog számít: tudni kell, hogyan készítsd el. És mi a TESCOMÁNÁL pontosan tudjuk! Biztosan ismerős helyzet: állsz a szupermarket polca előtt, és azt keresed, melyik sonkának magasabb a hústartalma, kevesebb benne a só és a különféle adalékanyagok. Egyszerűen olyat szeretnél, amit nyugodt szívvel adhatsz a családodnak, akár a legkisebbeknek is.
Van egy tippünk – ne keresgélj tovább! Főzd meg otthon a felvágottakat saját magad! A
PRESTO sonkakészítővel egy kezdő szakács is könnyedén boldogul.
„Az elkészítés pofonegyszerű, az eredmény pedig fantasztikus. Ha egyszer megkóstolod a házi sonkát – legyen az csirke vagy pulyka –, többé nem akarsz mást enni! A nagyipari sonkákkal össze sem lehet hasonlítani” – mondja Pavel Šnajdr, a TESCOMA séfje.
Cseréld le az egészségtelen felvágottakat házi sonkára!
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) legfrissebb tanulmánya szerint a bolti sonka, szalonna, virsli és szalámi karciogén (rákkeltő) lehet. A felvágottakat olyan veszélyes kategóriába sorolták, mint a dohányt. Lehet, hogy ez a hír téged is megdöbbentett.
Szeretnél lemondani a feldolgozott húsokról? Hát a sonkáról egyáltalán nem muszáj.