info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogReceptekHúsokEgészséges házi sonka adalékanyagok nélkül? Egyszerűen, a Tescomával!

Egészséges házi sonka adalékanyagok nélkül? Egyszerűen, a Tescomával!

ReceptekHúsok
2025. 02. 10.
Egészséges baromfisonka? Igen! A magyarok kedvelt finomsága is lehet teljesen tiszta, adalékanyagoktól, vegyi anyagoktól és karciogén összetevőktől mentes. Egyetlen dolog számít: tudni kell, hogyan készítsd el. És mi a TESCOMÁNÁL pontosan tudjuk!

Biztosan ismerős helyzet: állsz a szupermarket polca előtt, és azt keresed, melyik sonkának magasabb a hústartalma, kevesebb benne a só és a különféle adalékanyagok. Egyszerűen olyat szeretnél, amit nyugodt szívvel adhatsz a családodnak, akár a legkisebbeknek is. Van egy tippünk – ne keresgélj tovább! Főzd meg otthon a felvágottakat saját magad! A PRESTO sonkakészítővel egy kezdő szakács is könnyedén boldogul. 
PRESTO sonkakészítő, hőmérővel
„Az elkészítés pofonegyszerű, az eredmény pedig fantasztikus. Ha egyszer megkóstolod a házi sonkát – legyen az csirke vagy pulyka –, többé nem akarsz mást enni! A nagyipari sonkákkal össze sem lehet hasonlítani” – mondja Pavel Šnajdr, a TESCOMA séfje.

Cseréld le az egészségtelen felvágottakat házi sonkára!

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) legfrissebb tanulmánya szerint a bolti sonka, szalonna, virsli és szalámi karciogén (rákkeltő) lehet. A felvágottakat olyan veszélyes kategóriába sorolták, mint a dohányt. Lehet, hogy ez a hír téged is megdöbbentett. Szeretnél lemondani a feldolgozott húsokról? Hát a sonkáról egyáltalán nem muszáj.
PRESTO sonkakészítő, hőmérővel

Az otthoni sonkakészítés során jól jöhet:

A PRESTO sonkakészítővel adalékanyagok és mesterséges összetevők nélkül készíthetsz főtt sonkát. Ha minőségi húst választasz, ideális esetben pulykát vagy csirkét, semmilyen egészségügyi kockázat nem fenyeget.
Összegzésként: ha házi főtt sonkát készítesz és minőségi húst használsz, az iparilag előállított, szupermarketekben vásárolt felvágottakkal ellentétben egyáltalán nem kell aggódnod. A PRESTO sonkakészítővel mindig tudni fogod,  hogy mit eszel!

 

Az egészség az első!

A PRESTO sonkakészítő egy szabadalmaztatott termék, amely speciális műanyagból készült, és megbízhatóan ellenáll akár 100 °C-os hőmérsékletnek. A tartály hőálló szilikon lábakkal van ellátva, amelyek lenyűgöző, akár 230 °C-ig terjedő hőállóságot biztosítanak. A hőmérő és a nyomórugó kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. A tökéletes anyagválasztásnak köszönhetően a sonkakészítő könnyen tisztítható és nem színeződik el.   Kiváló alternatívát kínál a hagyományos alumínium modellek helyett, amelyek egészségügyi szempontból gyakran kifogásolhatók.
PRESTO sonkakészítő, hőmérővel
A sonka közvetlenül a tartályban készíthető, anélkül hogy mikrotenből készült vagy egyéb műanyag zacskót kellene használni. A termék egyik nagy előnye a redukciós rátét, amely lehetővé teszi kisebb adagok elkészítését is. Nem tudod, hogyan készítsd el az igazi házi sonkát? Ne aggódj! A sonkakészítőhöz használati útmutatót is kapsz, benne kilenc eredeti recepttel, amelyek alapján többféle sonka és más finomság is elkészíthető.
PRESTO sonkakészítő, hőmérővel