Elkészítése:
A húst
kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, és olajon mindkét oldalát megsütjük. Félretesszük. A bacont és a finomra vágott hagymát egy tiszta
serpenyőbe tesszük, és kevés olajon öntjük aranybarnára pirítjuk. Felöntjük a borral, kb. 3 percig kavargatjuk, amíg az alkohol elpárolog, majd hozzáadjuk a megsült húst. Felöntjük a húslevessel, hozzáadjuk a babérlevelet, és
kuktában 15 percig pároljuk. Közben a felszeletelt gombát vajban és a maradék olajban megpirítjuk, köménnyel, borssal, sóval ízesítjük, majd félretesszük. A párolt húshoz hozzáadjuk a gombát, az összezúzott fokhagymát, majd
kb. 15 percig főzzük.
Egy tipp: A szószt mustárral is ízesíthetjük.