info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogReceptekHús nélküli ételekGombás rizottó a PRESIDENT elektromos kuktával

Gombás rizottó a PRESIDENT elektromos kuktával

Gombás rizottó a PRESIDENT elektromos kuktával - kép

Készítsd elő a következőket:

  • 4 mérőpohár rizs
  • 4 nagy csiperkegomba
  • 1 hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 30 ml olívaolaj
  • 30 g vaj
  • erős zöldséges alaplé
  • friss kakukkfű levelek
  • finomra reszelt parmezán

Elkészítése:

Tegyük egy tálba a finomra vágott hagymát, az összezúzott fokhagymát, a vajat és az olajat. Indítsuk el a Sütés programot, állítsuk az intenzitást Kevesebbre (Less), és pirítsuk meg a hagymát és a fokhagymát. Adjuk hozzá a leöblített rizst, az apróra vágott gombát, és töltsük fel az alaplével a cup 4 jelzésig. A hozzávalókat a tálban jól keverjük össze, majd zárjuk le az edényt. Indítsuk el a Rizs (Rice) programot, a főzési intenzitást állítsuk Magasabbra (More) és főzzük meg a rizottót. Tálalás előtt díszítsük a rizottót friss kakukkfű levelekkel és finomra reszelt parmezán sajttal.

A recepthez segítségedre lehetnek: