Ha meghalljuk a „hüvelyesek” szót, leginkább a bableves és az iskolai menzák nem feltétlenül imádott fogásai, a lencse- és a borsófőzelék derengenek fel előttünk. Ez azonban igazságtalan dolog: számos más elkészítési mód és modern recept is létezik. A hüvelyesek kiváló alapanyagok a főtt ételekhez, és a hidegkonyhában is pompásan megállják a helyük. Egészségesek, számtalan ásványi anyagot tartalmaznak, alacsony a glikémiás indexük és rendkívül laktatóak. Ezen az oldalon az elkészítésükhöz szükséges termékeket, valamint néhány érdekes receptet is a figyelmedbe ajánlunk.
A legfinomabb levesek, amelyek főételként is nagyszerűek
A sok zöldséggel és hüvelyesekkel készülő kiadós és gazdag levesek akár a főétkezést is helyettesíthetik. Élvezd a főzőcskézést a
DELIGHT fazekakkal és lábasokkal. Ezekhez a modern, strapabíró bevonattal ellátott edényekhez masszív üvegacél fedő és kényelmes fogantyúk is tartoznak. A készlet prémium minőségű rozsdamentes acélból készült, az edények szendvicsaljjal és mérőskálával rendelkeznek. Tégy egy próbát a fehérbabon alapuló
olasz Ribollita levessel!