„Leves nélkül nem ebéd az ebéd” – tartja a mondás és ezzel nehéz lenne vitatkozni. A levesek számtalan formában ízletesek, laktatnak, felmelegítenek, és egy álmatlan éjszaka után is talpra állítanak, míg hidegen frissítő hatásuk is lehet. Élvezd az elkészítésüket és fedezz fel új recepteket!
Az őszi szezon sztárjai a paradicsomleves, a sütőtökkrémleves és a cukkinikrémleves.
Ha a nyár elmúltával bőven van paradicsomod, akár befőzve, akár szárítva, főzz belőle sűrű levest fokhagymával és friss fűszerekkel ízesítve. Fogj hozzá a
BORDEAUX lábassal! Ikonikus külseje mellett teljesen fém kialakítása és számos praktikus megoldása is lenyűgöző. Beszerezhetsz belőle akár egy komplett készletet lábasokkal,
tepsikkel és
mély serpenyőkkel.