info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTESCOMA BlogReceptekHús nélküli ételekOlajban pácolt camembert szárított paradicsommal

Olajban pácolt camembert szárított paradicsommal

Olajban pácolt camembert szárított paradicsommal - kép

Hozzávalók:

  • 5 db camembert sajt
  • 4 gerezd fekete fokhagyma
  • 4 db olajban pácolt szárított paradicsom
  • 2 lilahagyma
  • 1 teáskanál kapribogyó
  • 1 teáskanál olajban pácolt zöldbors
  • friss kakukkfű ízlés szerint
  • csili ízlés szerint
  • napraforgóolaj a felöntéshez
  • só, bors
A sajtokat félbevágjuk. Késsel összetörünk 3 gerezd fokhagymát és megkenjük vele a fél sajtokat. A másik felükön elkenünk 3 db szárított paradicsomot, megsózzuk és megborsozzuk. A két feleket egymáshoz tapasztjuk. A pácolüvegben egymásra tesszük a sajtokat úgy, hogy chilit, zöldborsot, hagymakarikákat és kapribogyót helyezünk közéjük. Az üveget feltöltjük annyi olajjal, hogy az összes sajtot ellepje. Az utolsó gerezd fokhagymát és paradicsomot az üveg oldalába dugjuk a kakukkfűvel együtt.