Elkészítése:
A kockákra vágott sózott, borsozott húst egy nagy
lábosban aranybarnára sütjük. A húst félretesszük, és a serpenyőben lévő zsiradékhoz hozzáadjuk a
HANDY szeletelővel finomra vágott hagymát, sárgarépát, fehérrépát és zellert. Lassú lángon megdinszteljük, hozzáadjuk a paradicsompürét, az
átpasszírozott fokhagymát hozzáöntjük a sört és kissé összekeverjük. Hozzáadjuk a fűszernövényeket, visszatesszük bele a húst, hozzáadjuk az alaplevet, és puhára pároljuk. A végén hozzákeverjük az előre elkészített rántást, és rövid ideig még rotyogtatjuk.
EGY TIPP: A rántás helyett pépesíthetünk vagy
összeturmixolhatunk néhány zöldséget, és ezzel is besűríthetjük az edényben lévő folyadékot.