A házi sonka nem csak rendkívül ízletes, de bárki el is készítheti
A házi sonka csak jó minőségű, általad kiválasztott húst, sót, kevés cukrot és vizet.
Nem szükséges semmilyen tartósítószer, ízfokozó vagy stabilizátor hozzáadása, amit az iparilag készült sonkák viszont tartalmaznak. Ezért sokkal természetesebb az íze, illata és állaga, és természetesen egészségesebb is, így aggodalom nélkül tálalhatjuk kisgyerekeknek is. Ha te is kedvet kaptál a házi sonkához, akkor a
PRESTO sonkakészítőnkhöz mellékelt recept szerint te is könnyen elkészítheted.
Párosítsd a házi sonkát egy friss és ropogós házi kenyérrel. Ehhez remek segédeszköz lesz majd a
DELLA CASA kenyérkosár tállal, amelyből nem csak könnyedén kivehető a kenyér, de meggyorsítja a tészta kelesztését is és egy jellegzetes cipó alakkal és felszínnel gazdagítja a készülendő pékárut.